webclip-mucow-icon

TRAVEL and MORE

TRAVEL ON DEMAND

Je wilt toch geen prefab- of kant-en-klare reis beleven? Jij dient toch niet de vakantie van de reisorganisatie te beleven? Dat vindt TRAVEL and MORE ook!

 

Daarom organiseren wij uitsluitend reizen, events en incentives op maat, helemaal op vraag van de klant. Privé of in kleine groep, aan jou de keuze. Hoe dan ook, beleef jouw reis!

TRAVEL ON DEMAND

VAKANTIE heeft al het goede voor jullie in petto: bestemming, duurtijd, verblijfstype, invulling, catering, aanvullende activiteiten, …

Dankzij het maatwerk zorgen we er voor dat je zorgeloos van je welverdiende vakantie kan genieten!

Een klant vraagt ons voor een zuiderse hotelvakantie. Een andere klant wil met ons kamperen in het noorden. Nog een andere wil met vrienden erop uit. TRAVEL and MORE werkt programma, routes, catering, … uit zodat de klanten een onbezorgde vakantie beleven.

MIDWEEK met vrienden in de vrije natuur. Genietend van de prachtige landschappen en  off-road paden, hebben jij en je vrienden alle tijd voor mekaar. Zelfs op het basic verblijf verzorgen wij de gepaste maaltijden. En zoals het hoort begeleiden wij jullie (in overleg) bij het off-road avontuur, met eigen of huurauto!

Een klant vraagt om een midweek met vrienden te organiseren. Vooraf bespreken we bestemming, overnachtingen, activiteiten en routes. Ter plekke komen rond de vuurpot verhalen van vroeger én de belevenissen van de dag zelf naar boven…

WEEKEND is het ideale tussendoortje om bij te komen, nieuwe paden en bezienswaardigheden te ontdekken maar ook gewoon met (nieuwe) vrienden en/of familie lekker te ontspannen in de natuur.

Wij zorgen voor routes, overnachting onder dak of tent, catering en eventuele begeleiding zodat het voor jullie volop genieten is!

Na enkele uren rijden, al dan niet in combinatie met een oriëntatierit, komen we met de klanten aan ter bestemming.

Daar rijden zij, 'individueel maar niet alleen' verschillende routes. Na een geslaagd weekend rijden we samen  huiswaarts…

Met TRAVEL and MORE bepaal je zelf de invulling van je autoreis . Dit kan van bijzonder toegankelijk zoals bv. de heerlijke Champagnestreek of glooiend Engeland tot de intensere Pyreneeën of Alpen en uitdagend IJsland.
Samen werken we alles uit: de bestemming, duurtijd, overnachting, programma, bijkomende activiteiten,

steeds ‘all-in’ en steeds op maat!

TRAVEL and MORE reist (in overleg) met jullie mee bij off-roadreizen. Als begeleider, cateraar, EHBO, fotograaf, … Maar jullie rijden steeds voorop om van het beste zicht te genieten. Ook zijn individuele excursies, randactiviteiten, stops, … mogelijk. Dit alles wordt voorafgaandelijk besproken, uitgewerkt en in een omvangrijke, gepersonaliseerde detailbrochure gegoten. Zodoende reizen jullie individueel, maar niet alleen!

 

helemaal weg van de weg

TRAVEL and MORE

KWALITIJD bv

Hoogkamerstraat 160

9140 Temse

+323 710 95 42

info@travelandmore.be

Onafhankelijk reisbureau dat enkel AUTOREIZEN, KLEINSCHALIGE EVENTS en INCENTIVES op maat aanbiedt. Specialiteit avontuurlijke reizen, al dan niet met eigen 4x4.

TRAVEL and MORE

BELEEF JE AUTOREIS OP MAAT.
OOK VOOR JOU!

BELEEF JE AUTOREIS OP MAAT.
OOK VOOR JOU!

TRAVEL

ON DEMAND